Over Ons

Een rijke historie

Sinds 1990 ontwikkelt en levert Protonna hoogwaardige, betrouwbare en onderhoudsarme vaarwegmarkering. Bedoeld voor zowel permanente als tijdelijke doeleinden. Protonna stond aan de wieg van de eerste kunststof tonnen en boeien, inmiddels is verreweg het grootste deel van de drijvende vaarwegmarkering van staal naar kunststof getransformeerd.

In de loop der jaren hebben vele aannemers, overheden, vaarwegbeheerders (waaronder Rijkswaterstaat en diverse Provincies), recreatieschappen en diverse andersoortige bedrijven en instellingen gebruik gemaakt van de producten en diensten van Protonna. Sinds 2017 is Protonna onderdeel van Traffic & More, waardoor planvorming en tijdelijke scheepvaartbebording ook onderdeel zijn gaan uitmaken van het producten- en diensten aanbod van Protonna.

Ook is een integrale aanpak mogelijk waarbij tijdelijke maatregelen op zowel de weg alsvaarweg worden toegepast, inclusief de bijbehorende verkeers- en vaarwegmanagement plannen.

Naast de in eigen beheer ontwikkelde en geproduceerde producten is Protonna tevens distributeur van Sabik (Vega) nautische lantarens.

Team

De operationele leiding van Protonna is in handen van Nick Wissink, ondersteunt door Jorik Rebergen. Oprichter en oud-eigenaar Huibert Groenendijk blijft als adviseur betrokken bij Protonna.

Nick Wissink
Jorik Rebergen
Huibert Groenendijk

Traffic & More

Protonna maakt onderdeel uit van Traffic & More. T&M levert creatieve, innovatieve oplossingen op het gebied van tijdelijke verkeersmaatregelen bij mobiliteitsvraagstukken. T&M beschikt over ruime kennis en ervaring in tijdelijke verkeersmaatregelen, van advies en planvorming tot de daadwerkelijke uitvoering.

Traffic & More